Produktivitet og effektivitet på lesesalen

I går hadde jeg en flott dag på lesesalen, jeg kom tidlig i gang og fikk lest, reflektert og skrevet mye og jeg klarte og sitte litt lengre enn vanlig. Det er så herlig med slike dager, når man kan dra hjem litt sliten, men veldig fornøyd med dagens innsats. Jeg blir så positivt stemt, jeg tenker at "når det gikk så lett i dag, så kommer det sikkert til å bli like lett hele uken og da vil ha få gjort masse før fredag!". Men slik fungerer det nok ikke.

I dag sto jeg opp en time senere enn jeg egentlig ville, jeg har faktisk ikke hørt vekkeklokken min. Når jeg kom meg opp på skolen klarte jeg ikke å samle tankene mine rundt hva jeg skal jobbe med i dag, så nå har jeg sittet i snart to timer og arbeidet med småplukk som jeg ikke føler at jeg kommer noen vei med. Konsentrasjonen min varer ikke særlig lenge av gangen, så det er litt nytteløst å begynne på noen større arbeider. Også blir jeg så oppgitt!! Hvorfor skal det ikke gå ann å ha to flotte, produktive arbeidsdager på rad?? Må det bestandig bety at hvis jeg får gjort masse en dag, så får jeg gjort mye mindre den neste?

Men da sier jeg "nå skal du få, uproduktivitet!", også kommer jeg til å sitte på trass på lesesalen i hele dag!

Dagens sang: Dans meg gjennom kropp og ånd - Somebodys Darling
Ord for dagen:
Den som forsømmer å lære i sin ungdom, mister fortiden og er død for fremtiden.
Evripides

2 kommentarer

Sille

23.02.2011 kl.12:38

Jeg tok meg vinterferie i dag jeg. En dag vinterferie må være lov. Ellers tror jeg det hadde blitt en passe uproduktiv dag på meg også. Lykke til videre på lesesalen!

Anna Kristine

23.02.2011 kl.12:52

Sille: En dag vinterferie er absolutt lov! Skal ta tidlig fri på fredag, så det skal bli godt! Du må kose deg masse med vinterferie ;o)

Skriv en ny kommentar

hits