Dagen i dag

I følge horoskopet for Tyren i dag påvirkes jeg mest av kjærlighetens planet for tiden, så det er i dag at jeg kan få ting til å skje i kjærligheten. Jeg vet nå ikke helt med det, men det står også at dagen i dag skal ha en god og munter stemning. Og akkurat det har jeg allerede merket. Den siste tiden har det ikke alltid vært like enkelt eller morsomt å ta fatt på en ny dag, og jeg har etterhvert begynnt å sette pris på de dagene jeg våkner opp uthvilt etter en god natt søvn, klar til å starte en ny dag. I dag er en slik dag.

Jeg merker det med det samme jeg begynner å sanse verden rundt meg, mens man enda er halvveis inne i søvnen. Jeg merker det på lyset, lettheten i hodet og kroppen, og følelsen av at i natt har jeg sovet godt. Da er det bare å åpne øynene sakte, mens man strekker seg ut og snur seg mot vinduet, og kjenne hvordan en positiv og munter følelse sprer seg i rommet og fyller deg opp. 

Jeg vet ikke helt hva det er som gir med denne flotte følelsen, som regel så har det ikke noe med antall timer jeg har sovet, hvilke planer jeg har denne akkurat påbegynte dagen eller hvem jeg kommer til å møte, følelsen og stemninger bare er der allerede før jeg er bevisst nok til å legge merke til den. Men jeg elsker den!

Disse dagene er det ingenting som kan trekke meg ned, ingen som kan ødelegge pågangsmotet eller roen min, jeg er rett og slett uovervinnelig og tilfreds.

Dagens sang: Vår beste dag - Marit Larsen
Ord for dagen:
Å være rik betyr ikke å eie mye, men å være tilfreds med det en har.
Hadith

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits